Et podem ajudar?

La instal·lació és gratuïta i el manteniment va inclòs a la petita quota mensual.

Tens aigua il·limitada per a tothom.

Aquaflix és ideal per cuinar/netejar aliments, fer glaçons de gel, infusions, tes, cafès…

Quan acordem el nostre servei tècnic es desplaçarà al seu domicili per instal·lar Aquaflix sota la pica. I, en menys d’una hora ja estarà tot llest!

Ocupa molt menys espai que el que necessites per emmagatzemar les garrafes o les ampolles de plàstic d’aigua. La màquina s’assembla a una torre d’ordinador.

L’aigua passa per un procés de purificació on s’eliminen el clor, la calç, metalls pesants, sediments, olors i sabors. Queda una aigua lliure de bacteris contaminants. L’aigua purificada millora la circulació i el reg sanguini.

Absolutament de res, et traiem un pes de sobre i no només perquè ja no hauràs de carregar les ampolles o garrafes d’aigua, sinó perquè nosaltres ens ocupem de tot, de la instal·lació, del manteniment, del canvi de filtres, de les avaries si n’hi hagués, etc. Beure aigua bona amb Aquaflix és així de fàcil.

Si et canvies de domicili, només ens has d’avisar i nosaltres ens encarreguem de desinstal·lar la teva màquina i d’instal·lar-la al teu nou domicili, sense cost addicional.

La màquina s’instal·la amb una aixeta intel·ligent addicional. És per aquesta aixeta per on obtindràs l’aigua bona. Per instal·lar l’aixeta intel·ligent cal fer un petit forat a la pica. Si un dia desinstal·les la màquina, posarem un tap com a embellidor perquè la pica no quedi foradada.

Ens farà molta pena dir-te adeu, però si el teu desig és donar-te de baixa, només has de trucar-nos i un tècnic vindrà a desinstal·lar la màquina.

No, no hi ha permanència ni penalitzacions, pots estar subscrit al nostre servei el temps que vulguis.