"Además de olvidarte de comprar botellas de agua, disminuyes el consumo de plástico! Estoy encantada."
@CAPRIGI
en Instagram
"Nosotros encantados, ¡Buen sabor, ecológico y fuera plásticos!."
@EVA E.
en Facebook
"Lo hemos puesto en casa y estamos muy contentos. El agua es muy buena."
@MIQUEL C.
en Facebook

Aigua bona
A la teva aixeta
Per subscripció

Està ben pensat, oi?
Per nomès 19 ’90€/al mes

COM FUNCIONA?

Prems un botó i mires una pel·li. Obres l'aixeta i beus aigua.

Truca al 930 026 614 o contracta’l online aquí, el que t’estimis més.

En un màxim de 48h anem a casa teva i te l’instal·lem.

"Además de olvidarte de comprar botellas de agua, disminuyes el consumo de plástico! Estoy encantada."
@CAPRIGI
en Instagram
"Nosotros encantados, ¡Buen sabor, ecológico y fuera plásticos!."
@EVA E.
en Facebook
"Lo hemos puesto en casa y estamos muy contentos. El agua es muy buena."
@MIQUEL C.
en Facebook
Estamos muy contentos con Aquaflix,El agua es muy buenaFueron muy rápidos y profesionales con la instalación. La recomendamos sin dudar.
Carolina M.
15:11 25 Jun 22
Han estat molt flexibles per la hora de la instal·lació. L'aigua està molt bona, un canvi total pels que vivim a l'àrea metropolitana! Al ser un... equip de lloguer no s'ha de fer cap despesa gran.Més
ALOS CREATIVE P.
21:36 23 Jun 22
EL TÉCNICO YANKO QUE VINO A INSTALARME EL AGUA EN CASA TODO MUY BIEN CORRECTO AMABLE Y HASTA ME TRAJO UN REGALO MUCHAS GRACIAS LO RECOMIENDO
Baldomero Aguero R.
13:51 23 Jun 22
Estem molt contents amb el sistema d’Aquaflix, instal·lació ràpida, personal molt amable (Hans) i aigua realment bona. Ens facilita molt la feina,... els usuaris del centre estan molt satisfets i ens oblidem de tota la tasca que porta altres sistemes.Més
Activa S.
07:30 23 Jun 22
Every week I buy mineral water now I have Aquaflix installed in my House, the water is good and safe like a Alkaline water. Now we have unlimited... mineral water. Thank to aquaflix For there Good Service.Més
Jun Y.
14:11 22 Jun 22
Tenemos aquaflix en nuestro negocio y estamos muy contentos; buena calidad y excelente servicio. Yanko el técnico es un excelente profesional. El... agua está buenísima y lo mejor es no tener que comprar más agua en plástico en el súper y así aportar nuestro granito de arena al cuidado del medio ambiente.Més
Gloria S.
13:39 21 Jun 22
js_loader

Quan beure aigua de l'aixeta és un acte revolucionari.

Els temps estan canviant. Tot i que pensem que potser seria més adequat dir: els temps ens estan canviant. Coses que ahir eren impensables, avui dia formen part de la nostra normalitat més absoluta. Ens hi adaptem d’una manera sorprenent i es converteixen en hàbits als quals no voldrem renunciar mai.
Però aquests hàbits nous, aquests models de consum nous, no han de ser incompatibles amb el que el món ens demana. La nostra comoditat no ha de ser una veritat incòmoda per al nostre planeta. El fet de voler respectar la teva salut ha de ser compatible amb el respecte pel medi ambient.
Per això, pensem que una cosa tan senzilla com beure aigua de l’aixeta és un acte revolucionari. Perquè la teva comoditat, el teu estalvi i la teva salut no han de ser perjudicials per al planeta. Perquè els temps ens estan canviant, però a millor.
Previous
Next

Tanta aigua com vulguis per 19'90€ al mes.

Gaudeix de tots els beneficis de l’aigua d’osmosi a casa amb manteniment inclòs i sense permanència.

Com l'aigua embotellada però sense ampolla

Siguem clars: l’aigua de l’aixeta que arriba a casa teva també prové de fonts naturals. El problema és que el clor que la llei obliga a fer servir per garantir-ne la potabilitat pot deixar-hi gustos i olors fortes. La tecnologia d’osmosi inversa fa servir una membrana semipermeable que filtra les partícules, els ions, les molècules i els sediments de l’aigua i la deixa totalment purificada i òptima per consumir-la. Gaudiràs d’aigua de la màxima qualitat. Sense impureses. Sense clor. Sense olors ni gustos. Aigua de baixa mineralització per a tu i tota la teva família: per preparar els biberons del teu nadó, cuinar plats d’allò més saborosos, fins i tot si ets hipertens o si segueixes una dieta pobra en sodi.

Tanta aigua com vulguis per 19'90€ al mes. Això no eren les series?

Ja siguin per canviar el planeta o per canviar la manera de veure la televisió, les revolucions, perquè tinguin èxit, han de ser accessibles. Han de ser per a tothom. Per això, ens vam pensar molt el preu que li havíem de posar. I per això li n’hem posat un perquè tu ni t’ho hagis de pensar.

8 litres d’aigua en una garrafa pesen 8 quilos.
8 litres d’aigua que surten directament de l’aixeta, quant pesen?

Anar a buscar aigua, millor dit, anar a carregar aigua al supermercat, és una tasca que no ve gens de gust a ningú. Lògicament. I menys encara, si aquesta pot arribar còmodament a casa teva. Tan fàcil com obrir l’aixeta i omplir el got, o la gerra, o l’ampolla. Que se t’acaba el got, la gerra o l’ampolla? Doncs la tornes a posar a sota de l’aixeta i ja està. Anar a buscar aigua? Fora, fora…

Vols que et truquem?


  Vols que
  et truquem?
   L'aixeta Aquaflix

   D’aquesta aixeta, en raja aigua, i et treu problemes del damunt.

   No és intel·ligent perquè porti un LED que li dona un aspecte futurista, això la fa cool. És intel·ligent perquè inclou un lector de conductivitat i qualitat de l’aigua. Quan el LED es posa de color taronja, només has de trucar-nos i nosaltres ens ocupem de tot, de revisar-la, de canviar-ne els filtres o del que toqui. Per això és una aixeta intel·ligent, encara que nosaltres pensem que qui de debò és intel·ligent és qui tria instal·lar-se-la a casa.

   Si no et convenç, ens tanques l’aixeta.

   Som així de clars. Si, després de provar-lo, el sistema no et convenç, no serem pas nosaltres qui mirarem de fer-ho. Ni que t’hi pensis més. Només hauràs de trucar-nos i dir-nos que vinguem a buscar-lo. Al cap de 48 h serem a casa teva. I no hi haurà res més a dir.

   Que potser el plàstic reciclat no és plàstic?
   Pensa-hi.

   Hem de començar a posar-nos seriosos amb aquest tema. El planeta hi estaria molt d’acord. Suposem que tu també. Els qui no hi estaran d’acord seran les ampolles de plàstic, lògicament. Ni les ampolles de plàstic reciclat, perquè el plàstic

   reciclat continua sent plàstic. Ni les garrafes de plàstic reutilitzable, que algun dia també es deixen de reutilitzar. Ens sap greu per elles, però hi ha una manera més sostenible de gaudir d’aigua bona a casa: directament a la teva aixeta.

   Camions plens d’aigua circulant per ciutats plenes de canonades, on anirem a parar?

   Si t’hi pares a pensar, sembla absurd. I ho és. No obstant això, per les ciutats continuen circulant pesants, i alguns fins i tot vells i contaminants, camions carregats fins al capdamunt d’ampolles i garrafes d’aigua. Com fa 100 anys! El planeta no pot suportar més pol·lució.

   Les nostres ciutats no poden suportar mes trànsit pesant. Però, per què hem de fer-ho si les nostres ciutats ja són plenes de canonades per portar-te aigua? Fer-les servir no només ens sembla el més còmode per a tu, sinó el més eficient per al planeta. I al planeta no li’n sobra, d’eficiència, no et sembla?

   L'aigua pensada? ¿Pensada?

   Som una companyia d’idees líquides. Idees que volen revolucionar la manera com consumim aigua. No som els únics que pensen en l’aigua, és veritat. Un dia algú va pensar que era més còmode que et portessin l’aigua a casa. Sembla una bona idea, però després hi penses una mica millor i dius: “La ciutat és plena de canonades, per què la portem en camions?”. Algú també va pensar que l’osmosi era una bona idea per consumir aigua de qualitat a casa. I ho és, però després ho penses bé i dius: “Tothom pot permetre’s un aparell d’osmosi?”.

   I continues pensant… I penses en el maleït plàstic, en la contaminació, en el trànsit urbà… I de tant pensar, de sobte, trobes la idea que estàs buscant. La que et fa dir: “És clar!!!”. Aquesta idea tan òbvia que et fa dir: “Com pot ser que ningú no ho hagi pensat abans?”. La idea que t’obre els ulls i et canvia els hàbits. I el planeta. Per això diem que la nostra idea és oferir aigua pensada. I no ens hem equivocat d’adjectiu, encara que t’ho sembli. Això és exactament el que volem dir. Aigua pensada perquè en gaudeixis amb la màxima qualitat, de la manera més sostenible, econòmica i còmoda possible.

   Segur que deus tenir moltes preguntes, però aquesta serà la primera:
   “Per què no ho he fet abans?”

   La instal·lació és gratuïta i el manteniment va inclòs en la petita quota mensual.

   Tens aigua il·limitada per a tots.

   Aquaflix es ideal per cuinar/netejar aliments, fer cubs de gel, infusions, tes, cafès…

   Un cop contractat el nostre servei tècnic es desplaçarà al seu domicili per a instal·lar Aquaflix sota de la seva aigüera. I, en menys d’un hora ja estarà tot llest!

   Vols més informació?
   Et truquem i t'ho expliquem